סדנת אמן לאפיית לחם שאור

יפתח ברקת לחם • כניסות

שלום רב

ביום שני  ה-17.6, בין השעות 16:30-21:30, תתקיים סדנה לאפיה ביתית של לחמי מחמצת, בסטודיו שלי בסואעד (צמוד לקיבוץ הרדוף)

זוהי סדנת הדגל של המאפיה שחוזרת כחדשה ומשופרת לאחר פגרה. הסדנה מיועדת לאופים מתחילים ומתקדמים כאחד ונותנת מענה לתהליך השלם של אפית לחמי מחמצת (שאור) בתנור אפיה ביתי.
בסדנה נדון בנושאים שונים ורבים:
החל מהמפגש הראשוני של האדם עם החיטה, דרך סוגים שונים של קמחים, טיפול במחמצות, תוספות שונות ללחמים, עיצוב כיכר ולישה.
המשתתפים יחזרו הביתה עם קופסה בה שאור חי ופעיל, ממנו יוכלו להמשיך ולאפות אינספור לחמים, הכיכר שעיצבו בסדנה, ודף עם מתכון והוראות.
זוהי הזדמנות ללמוד מבעל מלאכה האופה כבר מעל 20 שנה רבבות של לחמים במו ידיו, בעל רפרטואר לחמים ומאפים עשיר שאין כמותו, מלמד אפיה ומלווה אופים אחרים בשבע השנים האחרונות. בנוסף מתווה דרך בבישול הטבעוני העילי בארץ, מפיתוח של מתכונים ותפריטים ייחודיים דרך סדנאות ועד לאירוח.
ניתן לפגוש את יפתח ואת מבחר לחמיו הייחודי בימי ששי בשוק האיכרים בנמל ת"א בימי ששי, ובסטודיו בסואעד בימי חמישי הין השעות 17:00-22:00

 

מוזמנים בחום

לפרטים נוספים והרשמה: 054-5342062

cleardot.gif