יפתחלחם: לחמים וסדנת אמן לאפיה מסורתית

יפתח ברקת • כניסות

יפתח לחם: סדנת אומן לאפיה מסורתית (לחם שאור באפיה ביתית)

סואעד חמירה (צמוד לקיבוץ הרדוף), 16.9

סדנה זו מעניקה שפע כלים ותובנות לאפיה

בסדנה חומר תיאורטי רב, החל מהמפגש הראשון של האדם עם הדגן, דרך סוגים שונים של חיטות, קמחים, מים.... תוספות שונות ללחם.... שאור (מחמצת).... ועוד

עד ללישה, החריצה, עיצוב הכיכר 

בסדנה עוברים את כל השלבים בהכנת לחמי שאור, מהסטרטר ועד לטעימה

 המשתתפים חוזרים הביתה עם הכיכרות שעיצבו בסדנה, בנוסף לקופסה בה שאור חי ופעיל, ממנו יוכלו להמשיך ולאפות אינספור לחמים בבית.

מוזמנים לקרוא עוד:https://www.israelhayom.co.il/article/671393

 

הסדנה תתקיים בסואעד חמירה, בסטודיו של יפתח לחם, ביום שני ה-16.9 

בין השעות 16:30-21:30

לפרטים נוספים והרשמה: יפתח 054-5340262

 

יפתח לחם: לחם מקומי

לחמי שאור טריים ומשובחים

מקמחים מלאים בלבד

ובשלל תוספות

בסטודיו של יפתח לחם

בסואעד (צמוד להרדוף)

כל יום חמישי, בין השעות 16:30-21:30

 

תמונה סדנה